Betingelser for brug

Ved at bruge MoltoBene.dk accepterer du følgende betingelser:

Begrænsninger

Du må kun anmelde spisesteder, du har besøgt som almindelig gæst. Du må under ingen omstændigheder anmelde spisesteder, du har interesser i som ejer, aktionær, ansat, leverandør eller lignende. Du må heller ikke anmelde spisesteder, der kan opfattes som konkurrenter til spisesteder, du har interesser i.

Adgang til at slette

MoltoBene.dk har ret til at slette billeder og tekst, du har oprettet på sitet. Dette kan ske uden varsel og uden andet grundlag end en subjektiv vurdering. Du kan desuden nægtes adgang til at oprette yderligere indhold, ligeledes uden varsel eller begrundelse.

Ansvar

Du har det fulde ansvar for billeder og tekst, som du opretter på MoltoBene.dk. Du indvilger således i at holde MoltoBene.dk skadeløs, hvis tredjepersoner vælger at tage retslige skridt på baggrund af indhold oprettet af dig.

Rettigheder

Ved at oprette indhold på sitet giver du MoltoBene.dk tilladelse til at vise dette til andre brugere af sitet. Det er helt og holdent dit ansvar at sikre dig, at du har ret til at publicere det indhold, du opretter.

Du må ikke kopiere indhold oprettet af andre på sitet. Du accepterer desuden, at det er praktisk umuligt for MoltoBene.dk at forhindre andre brugere i uden tilladelse at kopiere tekst og billeder, du opretter. Skulle dette ske, kan du kun holde de krænkende brugere ansvarlige, ikke MoltoBene.dk.

Politik for personlige oplysninger

MoltoBene.dk henter dit navn og dit profilbillede hos Facebook. For at opnå bedre svartider gemmes oplysningerne lokalt hos MoltoBene.dk. Der er tale om information, som alle uden videre kan hente hos Facebook. MoltoBene.dk får på intet tidspunkt kendskab til din e-mail-adresse eller dit kodeord.

MoltoBene.dk bruger Google Analytics til at måle besøgstal med. Du forbliver anonym over for MoltoBene.dk, men Google har muligvis adgang til at samkøre oplysningerne med anden information, de råder over.

MoltoBene.dk benytter sig af cookies i forbindelse med statistik (se ovenfor) og med henblik på at få sitet til at fungere (log-in, huske dine valg m.v.). MoltoBene.dk bruger ikke cookies med henblik på markedsføring.